RAVAK - inspirativní koupelny


Do rekonstruovaných koupelen a bytových jader dodáváme vybavení od ověřených výrobců s dobrým poměrem kvality a ceny. Jedním z takových výrobců je i společnost Ravak, která vyrábí od roku 1991 vany, sprchové kouty a dveře, vany s hydromasážními systémy, umyvadla, koupelnový nábytek a doplňky, vodovodní baterie a sanitární keramiku jako wc, bidety a keramická umyvadla. Zaměřují se na koupelny v moderním stylu, které jsou promyšlené do posledního detailu v ucelené nabídce komplexních řešení.

Vana RAVAK v koupelně

Historie společnosti RAVAK

Ravak je největší výrobce koupelnového vybavení v České republice a je také jedním z hlavních hráčů na celém evropském trhu. Svým zákazníkům vždy garantuje odpovědný přístup, kontinuitu, stabilitu a prověřenou kvalitu všech výrobků.

Originální design s přidanou hodnotou

Design výrobků značky RAVAK navrhuje studio proslulé svým designem luxusních automobilových značek a nebo i účastník a výherce prestižních soutěží. Celá designová koncepce vychází z projektu RAVAK DESIGN LAB. Tak jsou zváni ke spolupráci mezinárodně uznávaní designéři, aby svou tvůrčí invencí neustále osvěžovali estetickou a funkční hodnotu výrobků RAVAK.

Oceňovaný design na domácí i mezinárodní scéně

Oceněním vysoké kvality designu byla nominace na Designéra roku 2016. Cena Red Dot se v roce 2015 v kategorii Koupelny posílala do České republiky pouze jednomu výherci, a to právě značce RAVAK za koncept 10°. Porota složená z osmatřiceti odborníků z celého světa shledala koncept natolik inovativní a jeho design natolik kvalitní, že mu mezi takřka pěti tisíci přihlášenými pracemi udělila nejprestižnější ocenění, kterého lze v oblasti užitého designu dosáhnout.

Oceněný design koupelen RAVAK a koupelnové doplňky

Kvalita materiálů vybavení koupelen

Kvalitu zaručuje RAVAK spojením nejnovějších technologií, prvotřídních materiálů v kombinaci s dlouholetými zkušenostmi v oboru. Používá například ekologické elektrostatické nanášení práškové barvy na hliníkové konstrukce sprchových koutů. Pomocí technologie svislého ohřevu lisují akrylátové vany, díky které se daří akrylátovou desku dokonale vytáhnout do formy.

Sklo s technologií AntiCalc

U skleněných zástěn van a sprch je používána revoluční technologie RAVAK AntiCalc®, která na povrchu skla vytvoří neviditelný ochranný štít odpuzující vodu a zamezuje znehodnocení skla od vodním kamenem. Údržba skla ve vaší koupelně je pak mnohem jednodušší.

Sprchový kout RAVAK v koupelně

Sprchové vaničky a umyvadla jsou vyráběna z jedinečného kompozitního materiálu na bázi rozemletého dolomitu, který vyniká praktickými i vysoce estetickými vlastnostmi. Předností výrobků je tak tvarová variabilita, precizně konturované hrany, rovné plochy a pevnost.

 

 

Líbí se vám vybavení koupelny od společnosti RAVAK? Poptejte si zdarma kalkulaci rekonstrukce a nebo rovnou i celý návrh vaší nové koupelny u našeho designera.

 

Zadat zdarma nezávaznou poptávku rekonstrukce