Ukázka naší práce – kompletní rekonstrukce bytu


Připravili jsme pro vás obrazový průvodce průběhu rekonstrukce, abyste názorně viděli jak při práci na stavební zakázce rekonstrukce domu, bytu i koupelny postupujeme.

Při osobním setkání se zákazníkem, které proběhne v místě realizace zakázky, si nejenom celý prostor pečlivě zaměříme, ale především se klienta ptáme na vše důležité. Máme více než dvacet let zkušeností, takže již víme co je při rekonstrukcích nejdůležitější a co je potřeba vědět, abychom mohli pro klienta připravit přesný a závazný rozpočet. Jednáme férově, takže žádné další skryté a zároveň nezbytné investice či dodatečné platby. Částka uvedená v rozpočtu je konečná a naše firma se smluvně zavazuje, že vše, co je ve smlouvě uvedeno, také skutečně v dohodnutém termínu dokončí a rozpočet nepřekročí.

Rekonstrukce je pro majitele nemovitosti vždy zásadní událostí, která bývá časově i finančně náročná. A protože většina lidí za svůj život realizuje jednu jedinou rekonstrukci, tak s ní nemají zkušenosti, které by mohli využít a tak čerpají informace od známých a z internetu, což častěji bývají negativní zkušenosti. Naše firma proto svým klientům zcela zdarma nabízí praktické zkušenosti, které jsme načerpali během stovek rekonstrukcí domů a bytů, realizovaných naší firmou v posledních dvaceti letech. Vždy se snažíme, aby jedinými pocity našich klientů nebyly strach a obavy z toho jak to dopadne, ale naopak radost z hladkého průběhu prací a těšení se na moment, kdy se do nově zrekonstruovaného domova nastěhují (podívejte se na kompletní seznam výhod poskytovaných našim klientům).

Jak již bylo zmíněno, ve zrekonstruovaném bytě budete žít nejspíše po celý zbytek života. Proto je důležité vše udělat tak, aby vše bylo praktické a krásné zároveň. Při vší úctě k našim klientům je nutno konstatovat, že většinou si takovou úpravu prostoru s tímto pozitivním výsledkem nejsou schopni navrhnout sami. Proto nabízíme všem klientům službu bytového designéra. Jeho práce sice není zadarmo, ale pokud si od nás necháte udělat i samotnou rekonstrukci podle tohoto návrhu, tak vám částku za návrh z konečné sumy odečteme a tudíž tuto nadstandardní službu budete mít od nás zadarmo.

Bytový designér s klientem probere jeho potřeby a představy o výsledku. Poté mu připraví několik variant a poté detailně rozpracuje tu, která se klientovi nejvíce líbí. Jak takový návrh nakonec vypadá, se můžete sami přesvědčit na obrázcích v tomto článku, které jsou ze zcela konkrétní, naší firmou právě realizované rekonstrukce podkrovního bytu.

V pokračováních tohoto článku vám příště ukážeme, jak vypadá průběh realizace stavebních prací a úplně nakonec i to, jak vypadá hotový byt.

Připravili jsme pro vás také dva rádce na téma - Co vás čeká, když se rozhodnete pro rekonstrukci? a Na co si dát pozor než podepíšete SMLOUVU O DÍLO .